
در این مقاله سعی میکنیم فرایند های بتن ریزی در اجرای ماله پروانه ای و نقش آن را در صنعت ساخت و ساز به زبان ساده بررسی کنیم .در صنعت ساختمان سازی ، کف سازی همواره یکی از موارد مهم و اساسی است . به این منظور مهندسین به طور پیوسته در تلاشند تا از بهترین و بروز ترین تجهیزات اجرا از جمله ماله برقی استفاده کننند .
از آنجایی که بتن یکی از اصلی ترین عناصر در ساختمان سازی به شمار میرود ، روش های متعددی برای اجرای کار استفاده می شود . یکی از این روش ها ، اجرای ماله پروانه ای یا ماله برقی است . در این مقاله سعی میکنیم در ارتباط با ماله پروانه ای و کارکرد آن قیمت بتن ریزی کف و تاثیر شرایط آب و هوایی از جمله بتن ریزی در هوای گرم و بتن ریزی در هوای سرد بپردازیم .
ماله پروانه ای چیست و چه کاربردی در بتن ریزی دارد ؟
ماله پروانه ای دستگاهی دایره ای شکل است که برای اجرای بتن در هوای گرم و سرد و شرایط محیطی گوناگون کاربرد دارد . به این دستگاه ماله برقی یا ماله هلیکوپتری هم میگویند . همچنین دستگاه های دیگری مانند ماله بنزینی ، ماله دیزلی و ماله موتوری هم برای اجرا استفاده میشود . از بین این موارد ماله موتوری راج تر است . برای استفاده از ماله دیزلی بایستی از سوخت گازوییل استفاده کرد . این در حالی است که ماله بنزینی به گونه ای طراحی شده است که از بنزین برای کارکرد استفاده میکند . قیمت بتن ریزی کف نیز در مواقع استفاده از ماله پروانه ای یا ماله برقی خیلی معقول تر از روش های سنتی است .
اندازه ماله پروانه ای در بتن ریزی :
ماله پروانه ای یا ماله برقی موتوری در سایز های 60 ، 90 و 120 استفاده میشود که نوع 90 آن نسبت به بقیه مرسوم تر است . ماله پروانه ای 120 سانت برای عملیات اجرا در سطوح وسیع و بزرگ کاربرد بیشتری دارد . میتوان گفت ماله پروانه ای یا برقی برای بتن ریزی در هوای سرد ، بتن ریزی در هوای گرم با ماله پروانه ای و به طور کلی شرایط آب و هوایی گوناگون استفاده میشود . هر چند بایستی به دقت دستور العمل های مربوطه را در حین عملیات اجرای ماله پروانه ای را رعایت کرد . در نهایت برای اجرای کار بایستی ماله مناسب با نوع پروژه انتخاب شود تا قیمت بتن ریزی کف و خروجی اجرا مطلوب شود .
روش پیاده سازی ماله پروانه ای :
پیاده سازی ماله پروانه ای معمولا به دو روش انجام میشود . در برخی موارد فردی که عملیات اجرای ماله پروانه ای را انجام میدهد روی ماله پروانه ای یا ماله برقی نشسته و در سطحی وسیع توسط ماله پروانه ای ، عملیات اجرایی را انجام میدهد . این نوع ماله پروانه ای که به آن نفربر هم گفته میشود گران است و چندان کاربردی ندارد . همچنین قیمت بتن ریزی کف را نیز کاملا افزایش میدهد . برخی اوقات فرد بتن ریز در پشت ماله پروانه ای قرار میگیرد و ماله پروانه ای یا ماله برقی را جا به جا کرده و اجرای بتن را انجام میدهد که این نوع ماله پروانه ای بسیار مرسوم تر و کاربردی تر است.
نحوه جابجایی ماله پروانه ای در هنگام بتن ریزی :
نحوه جابجایی ماله پروانه ای یا ماله برقی بایستی به گونه ای باشد که متصدی کار با ماله پروانه ای هنگام حرکت به سمت چپ، دستگیره ماله پروانه ای را اندکی به سمت بالا برده و در حرکت به سمت راست نیز دستگیره ماله پروانه ای یا ماله برقی را اندکی به سمت پایین بیاورد . میزان کیفیت اجرای ماله پروانه ای بستگی به نوع عملکرد متصدی و نحوه شمشه کشی دارد . اجرای کار با ماله پروانه ای معمولا در زمان کوتاهی انجام میپذیرد . این روش در مکان هایی مثل پارکینگ ها ، سوله ها ، پمپ بنزین ها ، خیابان ها و … استفاده میشود . حتی در اجرای عملیات آرملات هم از ماله پروانه ای یا ماله برقی استفاده میشود . دلیل سخت بودن آرملات وجود سنگ ریزه های درشت است .
بتن ریزی با ماله پروانه ای چه مزیتی دارد ؟
اجرای بتن به صورت دستی پروژه ای زمان بر بوده و بعضا سطح کیفی آن هم چندان بالا نیست . بنابراین برای بالا بردن کیفیت و کاهش قیمت بتن ریزی کف از دستگاه هایی مثل ماله پروانه ای یا ماله برقی استفاده میشود . با استفاده از ماله پروانه ای یا ماله برقی میتوان بافت بتن را قوی تر و متراکم تر کرد . این کار معمولا به دلیل اضافه کردن افزودنی های بتن انجام میشود . همچنین دستگاه تراز لیزری که در ماله پروانه ای وجود دارد باعث پخش شدن بتن در سطح وسیعی میشود . این کار اجرا با ماله پروانه ای را کاملا مکانیزه و حرفه ای میکند .
جلوگیری از ترک خوردگی :
در نهایت ماله پروانه ای یا ماله برقی سطح محل را صاف و یکدست میکند و از ترک خوردگی آن جلوگیری میکند . گاها درز هایی در بتن وجود دارد . ماله پروانه ای این ترک ها و درز ها را پوشانده و بتن را سفت و به هم پیوسته میکند . همچنین استفاده از ماله پروانه ای باعث زیبایی نهایی کار میشود . اجرای پروژه با ماله پروانه ای یا ماله برقی باعث ایجاد مقاومت در سطح محل اجرا میشود . این کار باعث میشود عوامل فیزیکی و شیمیایی تاثیر کمتری بر سطح بتن بگذارند . به طور کلی سطح از سایش یا نفوذ این مواد در امان خواهد ماند . اجرای عملیات با ماله پروانه ای برقی کم هزینه تر از روش های دیگر است . همچنین سطح کیفی کار نیز بالاتر خواهد بود.
مراحل اجرای ماله پروانه ای یا ماله برقی:
در ابتدا بایستی دفترچه راهنمای ماله پروانه ای یا ماله برقی خود را مطالعه کنید . سپس بر اساس دستور العمل آن ادامه عملیات اجرای ماله پروانه ای را انجام دهید . شاید بتوان گفت زمان بندی در اجرای ماله پروانه ای بسیار مهم است که بایستی به آن دقت زیادی داشت . عدم رعایت آن تاثیر منفی روی کیفیت و قیمت بتن ریزی کف خواهد داشت . در صورتی زمان بندی مناسبی نداشته باشید شاید اجرای ماله پروانه ای ما ناموفق شود یا به درستی و با کیفیت مطلوب انجام نشود . بتن ریزی در هوای سرد با ماله پروانه ای یا بتن ریزی در هوای گرم با ماله پروانه ای نیز نکاتی دارد که توجه به آن ها بسیار با اهمیت است .
نحوه استفاده از تیغه های مناسب در ماله پروانه ای حین بتن ریزی :
برای شروع اجرای ماله پروانه ای یا ماله برقی ، ما بایستی در ابتدا تیغه های مخصوص ماله پروانه ای که برای اینکار مورد نیاز است را زیر ماله پروانه ای قرار دهیم . سپس در چندین مرحله سطح اجرای ماله پروانه ای صاف کنیم . ولی این نکته را باید بدانیم که اگر این کار را با ماله پروانه ای بیش از حد انجام دهیم تمام سوراخ های بتن بسته میشود . در واقع بتن نمیتواند به صورت عادی و طبیعی خشک شود . بایستی بر اساس تجربه خود و با توجه به نوع سطح تنها در حد نیاز، عملیات اجرای ماله پروانه ای یا ماله برقی را انجام دهیم .
عملیات پرداخت :
در ادامه کار بایستی عملیات پرداخت را با ماله پروانه ای یا ماله برقی انجام دهیم . این کار از طریق جدا کردن سطوح تیغه های ماله پروانه ای یا ماله برقی از زیر ماله پروانه ای و نصب آن ها در بالای ماله پروانه ای انجام میشود . دقت کنید که نوع ماله پروانه ای یا ماله برقی شما بایستی مناسب باشد . زیرا نمیخواهیم قیمت بتن ریزی کف بی دلیل بالا رود . مهمتر از آن کیفیت اجرای ماله پروانه ای پایین نیاید .
تغییر سرعت ماله پروانه ای :
این نکته را در نظر داشته باشید که عملیات صافکاری بتن با ماله پروانه ای یا ماله برقی تا زمانی که بتن شل است و هنوز استحکام لازم را ندارد نبایستی انجام شود . در هنگام صاف کردن سطح با ماله پروانه ای سعی کنید سرعت حرکت موتور ماله پروانه ای یا ماله برقی را کم کنید . ماله پروانه ای یا ماله برقی را در جهت های مختلف حرکت دهید و صرفا روی یک محل عملیات اجرای ماله پروانه ای را انجام ندهید . بتن بایستی وزن شما و وزن ماله پروانه ای یا ماله برقی را تحمل کند و نشست نکند . برای اجرای ماله پروانه ای بایستی از بتن آماده و با کیفیت استفاده میشود . در نظر داشته باشید برای بتن ریزی در هوای سرد با ماله پروانه ای ، از اجرای عملیات روی سطوح یخ زده شدیدا پرهیز کنید.
استفاده از دوربین تراز :
استفاده از دوربین تراز و توجه به میزان شیب زمین از قسمت های مهم اجرای ماله پروانه ای یا ماله برقی است . با استفاده از ماله برقی سطح کار به صورت لیسه ای انجام و پرداخت میشود . در نهایت در کنار کفپوش بتنی ایجاد شده از پودر های ضد سایش نیز استفاده میکنیم . این پودر ها همانطور که از اسمش پیداست از سایش بتن جلوگیری میکند . این کار بیشتر برای اجرای ماله پروانه ای یا ماله برقی در پروژه های صنعتی مثل کارخانجات و سوله ها مورد استفاده قرار میگیرد . استفاده از این تجهیزات شاید قیمت بتن ریزی کف را افزایش دهد ولی در نهایت کیفیت کار مطلوب تر خواهد بود.
مراحل اجرای بتن ریزی کف :
در ابتدای کار به این نکته توجه کنید که سطح بتن قرار است چه باری را تحمل کند ؟ اگر قرار است وزن سنگینی روی بتن قرار گیرد بایستی بتن مسلطح و یا حتی بتن آرمه مورد استفاده قرار گیرد . برای شروع کار سطح محوطه ای که قرار است عملیات بتن سازی در داخل آن انجام شود را آماده کرده و در ادامه برای جلوگیری از جذب آب از بتن مِگر استفاده میکنیم .
استفاده از بتن مِگر :
برای اینکار ابتدا باید سطح را از سنگ های بزرگ خالی کنید . سپس اجرای بتن مِگر را انجام دهید . در ادامه عملیات آرماتور بندی و اجرای بتن را پیاده کنید . در ادامه عملیات ماله کشی به منظور صاف کردن سطح بتن انجام میشود . دقت داشته باشید برای بتن ریزی در هوای سرد از سیمان موسوم به روباره ای استفاده نکنید . در ادامه نکات مورد نیاز برای بتن ریزی در هوای سرد و بتن ریزی در هوای گرم را بررسی خواهیم کرد .
استفاده از آب :
دقت کنید که در هنگام ماله کشی میتوانیم به صورت روزانه تا حدود 7 روز روی سطج بتن ، آب بریزیم . روی سطح را با پلاستیک ضخیم بپوشانید . این کار قدرت و چسبندگی آن افزایش پیدا کند . این روش در نهایت تا حد زیادی باعث جلوگیری از شکستن یا ترک خوردن سطح بتن میشود . در هنگام آرماتوری به میلگرد ها دقت کنید که مبادا زنگ زده باشند . این کار برای عملیات اجرا مشکلات زیادی ایجاد میکند . در فاز بعدی از ماله پروانه ای یا ماله برقی برای پرداخت و بتن ریزی کف استفاده میشود . در نهایت بتن برش خورده تا درز های انبساطی در آن ایجاد شود . این کار به وسیله دستگاه کاتر انجام میپذیرد.
محافظت در برابر باد :
دقت داشته باشید که بعد از برداشتن سطوح محافظ بتن تازه ، وزش باد میتواند باعث ایجاد مشکلاتی از جمله تبخیر آب بتن تازه شود . وزش باد در نهایت کیفیت آن را کاهش دهد . بنابراین بایستی حتما از بتن در برابر عواملی نظیر باد محافظت کرد . به خصوص برای بتن ریزی در هوای سرد این مسئله خیلی با اهمیت است .
بتن ریزی در هوای سرد :
در هنگام عملیات اجرای ماله پروانه ای یا ماله برقی بسیار مهم است که منطقه جغرافیایی اجرای پروژه ماله پروانه ای را به خوبی بررسی کرده و تجهیزات مناسب برای اجرای آن را فراهم کنیم . بتن ریزی در هوای سرد با ماله پروانه ای و بتن ریزی در هوای گرم با ماله پروانه ای تفاوت هایی دارند . دقت نکردن به آن ها باعث افت زیاد کیفیت کار میشود . برای بتن ریزی در هوای سرد بایستی به چندین نکته داشته باشیم . در ابتدا باید بگوییم که منظور از هوای سرد بر اساس قوانین ساختمان سازی کشور، دمای کمتر از 10 درجه سانتیگراد است . در مواقعی که بتن را جابجا و در داخل وسیله نقلیه مخلوط میکنیم نباید دمای اندازه گیری شده آن از 5 درجه سانتیگراد پایین تر باشد .
توجه به سرعت هیدراسیون :
به طور کلی هنگامی که سرعت فرایند هیدراتاسیون پایین تر باشد، کریستال های بتن در هنگام بتن ریزی در هوای سرد دیرتر شکل میگیرند . برای بتن ریزی در هوای سرد بایستی چندین مرتبه دمای بتن اندازه گیری شود . دقت شود که دمای بتن مورد استفاده در هنگام اجرا در حدود 10 درجه سانتیگراد باشد . این نکته به خصوص برای سطوح با ضخامت کم بسیار با اهمیت است .
جلوگیری از یخ زدگی بتن :
معمولا برای اجرای عملیات بتن ریزی در هوای سرد با ماله پروانه ای یا ماله برقی بایستی به گوشه های بتن توجه زیادی کرد . زیرا در این قسمت ها احتمالا یخ زدگی بتن بالا تر است . بسیار مهم است که در تمامی مراحل بتن ریزی در هوای سرد دقت کنیم که هیچگونه یخزدگی در سطح بتن حاصل نشود .
توجه به خنک کردن بتن :
حین اجرای بتن ریزی در هوای سرد برای خنک کردن بتن میتوان از آب جوش استفاده کرد . همچنین استفاده از پوشش های مختلف در حین کیورینگ بتن روشی جایگزین است . البته این روش ها ، سنتی و چندان مفید نیستند . بهترین روش استفاده از ضد یخ بتن در هنگام بتن ریزی در هوای سرد است.
استفاده از ضد یخ بتن :
معمولا در دماهای کمتر از صفر درجه سانتیگراد فعالیت های شیمیایی سیمان کاهش پیدا میکند که موجب سست شدن بتن و خورد شدن آن میشود که این مسئله هنگام بتن ریزی در هوای سرد مشهود است . برای جلوگیری از این مسئله میبایست از افزودنی های ضد یخ بتن استفاده کرد . رعایت این نکته برای بتن ریزی در هوای سرد بسیار مهم است . ضد یخ مناسب در حین بتن ریزی در هوای سرد میزان چسبندگی و گیرش بتن را افزای داده و به طور کلی بتن ریزی در هوای سرد را تسهیل میکند .
دقت در انتخاب سیمان :
برای بتن ریزی در هوای سرد هرگز از سیمان های آمیخته استفاده نکنید . برای اینکه بتن به دمای مورد نظر برسد میتوان مقدار اندکی آب گرم در حین اجرای عملیات بتن ریزی در هوای سرد استفاده نمود ولی باید دقت کافی داشته باشید که آب گرم و سیمان با هم قاطی نشوند . همواره باید توجه کنیم که نسبت آب به سیمان بایستی خیلی ناچیز باشد . بعضا برای بتن ریزی در هوای گرم ، نسبت آب را افزایش میدهند که این کار اشتباه است . هر قدر نسبت آب به سیمان کمتر باشد، سیمان با کیفیت تر خواهد بود . برای بتن ریزی در هوای سرد بهتر است از سیمان نوع سه در پروژه استفاده کنیم. این سیمان در مناطق سردسیر برای بتن ریزی در هوای سرد بسیار کاربردی است و گیرش بتن را افزایش میدهد .
استفاده از افزودنی های روان کننده :
هنگام بتن ریزی در هوای سرد دقت داشته باشید که آیا از افزودنی های روان کننده استفاده شده است یا خیر ؟ در صورتی که پاسخ خیر است ، اسلامپ بتن را کمتر از 50 میلیمتر انتخاب کنید . علاوه بر نکاتی که برای بتن ریزی در هوای سرد گفته شد ، برای بتن ریزی در هوای گرم نیز شرایطی مورد نیاز است که در ادامه بررسی میکنیم .
بتن ریزی در هوای گرم :
هوای گرم و بدون رطوبت به طور کلی باعث کاهش مقاومت بتن میشود . زیرا باعث افزایش سرعت تبخیر آب شده و در نتیجه بتن خشک تر و بی کیفیت تر شده و عملیات پرداخت بتن نیز با مشکل مواجه میشود . بهتر است برای بتن ریزی در هوای گرم زمانی را در نظر بگیریم که هوا خنک تر شده باشد. در نظر داشته باشید عدم رعایت نکات بتن ریزی در هوای گرم سبب افزایش قیمت بتن ریزی کف و کاهش کیفیت کار میشود .
توجه به دمای محیط :
درهنگام بتن ریزی در هوای گرم بایستی توجه کرد که دمای هوای محل پروژه بالا تر از 38 درجه سانتیگراد نباشد معمولا در هنگام بتن ریزی در هوای گرم، دمای بتن های حجیم نباید بالا تر از 15 درجه سانتیگراد باشد . این دما برای بتن های معمولی بایستی پایینتر از 32 درجه سانتیگراد باشد . در دما های بالا فرایند هیدراتاسیون سیمان با شتاب بیشتری انجام میشود که باعث کیفیت بتن میشود .
توجه به دمای سیمان :
توجه کنید که برای بتن ریزی در هوای گرم ، دمای سیمان مورد استفاده شده در عملیات مخلوط شدن با آب نبایستی بالا باشد . بهتر است دمای سیمان پایینتر از 75 درجه سانتیگراد باشد . برای بتن ریزی در هوای گرم بهتر است آب مورد استفاده را با کمی یخ خرد شده جایگزین کنیم . برای پایین نگه داشتن دمای سیمان میتوانیم سیمان ها را در سیلو های سفید رنگ قرار دهیم و یا آن ها را عایق بندی کنیم .
خنک کردن آب بتن :
هنگام بتن ریزی در هوای گرم میتوان دمای عملیات اجرا را با خنک کردن آب بتن و همچنین خنک کردن سنگدانه ها پایین اورد . همچنین قالب های بتن و قسمت زیرین بتن نباید خشک باشند که این مسئله در هنگام بتن ریزی در هوای گرم مهم است. برای بتن ریزی در هوای گرم بایستی از سایبان برای محوطه پروژه استفاده کرد که از تاثیر باد و تابش افتاب جلوگیری شود . همینطور میتوانیم برای کمک به این کار از سطوح پلاستیکی مناسب و یا کاغذ های بازتاب دهنده آفتاب استفاده کنیم به خصوص در هنگام بتن ریزی در هوای گرم و زمانی که هنوز بتن خیس است .
قرار دادن تجهیزات در سایه :
برای بتن ریزی در هوای گرم حتما وسایل و تجهیزات اجرای پروژه را دور از آفتاب و در سایه قرار دهید که در کیفیت کار نهایی تاثیرگذار نباشند . معمولا بهتر است آّب را به صورت پودری استفاده کنیم و یا از پاشیدن مه برای بتن ریزی در هوای گرم استفاده کنیم . اگر در حین بتن ریزی در هوای گرم نتوانیم دما را کنترل کنیم ، بتن ترک خورده ، ضعیف شده و کیفیتش پایین میاید . به طور کلی بتن ریزی در هوای گرم بسیار سخت تر و مشکل تر از هوای معتدل است .
قیمت بتن ریزی کف :
قیمت هر متر مکعب بتن ریزی بستگی به دوری و نزدیکی منطقه اجرای بتن دارد به طوری که واضح است قیمت اجرای ماله پروانه ای در تهران با خوزستان متفاوت است . هر چه قدر که محوطه اجرای پروژه وسیع تر باشد هزینه اجرا کمتر است . از نظر دستمزد کارگران ، معمولا کارگرانی که به روش های قدیمی و سنتی کار عملیات را انجام میدهند هزینه بیشتری برای پیمانکار دارند که قیمت بتن ریزی کف را بالاتر میبرد. در حالی که کارگرانی که از روش بتن ریزی با ماله پروانه ای یا ماله برقی کار پرداخت را انجام میدهند هزینه کمتری دریافت میکنند که باعث کاهش قیمت بتن ریزی کف میشود .البته بتن ریزی در هوای گرم یا بتن ریزی در هوای سرد از نظر هزینه تفاوت هایی دارند که در نهایت بر روی قیمت بتن ریزی کف و قیمت اجرای ماله پروانه ای تاثیر گذار خواهند بود .
نکات فنی در قیمت اجرا :
از جمله موارد فنی که در قیمت هر متر مکعب بتن ریزی تاثیر گذار است میتوان به هزینه هایی که برای اجرای عملیات فونداسیون و کندن زمین است اشاره کرد که به منظور رسیدن به خاک سفت انجام میشود . جنس قالب هایی که در عملیات اجرا استفاده میشود نیز در قیمت بتن ریزی کف تاثیر گذار است . این که شما قالب ها را خریده اید یا خیر نیز در قیمت بتن ریزی کف نقش دارد .
صاف بودن یا خشن بودن بتن :
در برخی موارد سطح نهایی بتن بسته به شرایط نیاز است که صاف باشد یا در برخی موارد نیاز است که تا حدی خشن باشد . این تفاوت در قیمت بتن ریزی کف موثر خواهد بود . قیمت میلگرد هایی که استفاده میشود نیز در نهایت بر قیمت بتن ریزی کف تاثیر میگذارند . حتما قبل از تهیه میلگرد از کیفیت و مناسب بودن آن در پروژه خود اطمینان حاصل کنید .
دقت در انتخاب بتن مناسب :
نوع بتن مورد استفاده در قیمت بتن ریزی کف تاثیر گذار است . همچنین استفاده از دستگاه مجیک در قیمت بتن ریزی کف موثر است. دستگاه تراز لیزری و عملیات اجرا و پرداخت ماله پروانه ای و دستگاه کاتر نیز در قیمت بتن ریزی کف تاثیر گذار است .
خلاصه مبحث بتن ریزی :
همانطور که در ارتباط با بتن ریزی با ماله پروانه ای یا ماله برقی توضیح دادیم، برای این عملیات به نکاتی از جمله جنس بتن ، نوع افزودنی ها و مهم تر از آن ها نوع دستگاه ماله پروانه ای یا ماله برقی بایستی به دقت توجه کرد زیرا در کیفیت و قیمت اجرای ماله پروانه ای بسیار موثر است . استفاده از تیغه های ماله پروانه ای باید توسط متصدی کار با ماله پروانه ای یا ماله برقی به دقت رعایت شود .
دقت به وضعیت آب و هوایی :
همواره باید برای اجرای بتن ریزی با ماله پروانه ای در فضای باز به وضعیت آب و هوایی دقت کافی داشته باشیم . بتن ریزی در هوای سرد یا بتن ریزی در هوای بارانی با ماله پروانه ای شرایط خاصی دارد که بایستی به آن ها توجه شود از جمله کیفیت مناسب بتن و دقت فراوان در جلوگیری از یخ زدگی بتن چه در هنگام حمل و چه در هنگام اجرای بتن ریزی با ماله پروانه ای .
همانطور که گفته شد قیمت بتن ریزی کف برای اجرای ماله پروانه ای یا ماله برقی به صرفه تر از روش سنتی خواهد بود و در هر روش توجه به دمای بتن ریزی بسیار حائز اهمیت است .
توجه به جزییات اجرا :
همانطور که بتن ریزی در هوای سرد با ماله پروانه ای جزییاتی دارد که به آن ها پرداخته شد ، بتن ریزی در هوای گرم با ماله پروانه ای نیز نکاتی دارد که تماما بایستی به آن ها عمل کرد که بی دلیل کیفیت کار و قیمت بتن ریزی کف تحت تاثیر قرار نگیرد . علاوه بر این موارد متصدی کار با دستگاه ماله پروانه ای یا ماله برقی بایستی فردی خبره و کارکشته باشد زیرا گاها کوچکترین خطا در هنگام اجرای ماله پروانه ای نهایت باعث افت کیفیت پروژه و نارضایتی مشتریان میشود . همچنین افزودنی های مورد نیاز در هنگام اجرای ماله پروانه ای بایستی از بالاترین کیفیت برخوردار باشند . در نهایت این نکته را یاداور میشویم که گاها افزودنی های بتن قیمت بتن ریزی کف را کمی بالاتر میبرند ولی در عوض کیفیت کار نیز بالاتر خواهد بود .
بتن ریزی با شالوده گستر !
مجموعه شالوده گستر با تیمی بسیار حرفه ای و سال ها تجربه ی اجرای عملیات با ماله پروانه ای در تهران ، تبریز ، زنجان ، اصفهان ، اهواز ، شیراز ، قم ، کاشان ، کرج ، رشت ، مازندران و سایر شهرستان ها همواره تلاش کرده است که بهترین و با کیفیت ترین خدمات را با مناسب ترین قیمت بتن ریزی کف به مشتریان عزیز ارائه دهد.
بهره مندی از انواع دستگاه های ماله پروانه ای یا ماله برقی به همراه تیم متخصص ، آماده اجرای هر گرونه پروژه بتن ریزی کف با ماله پروانه ای ، از جمله بتن ریزی در هوای سرد با ماله پروانه ای ، بتن ریزی در هوای گرم با ماله پروانه ای یا ماله برقی و … در سطح کشور میباشد . جهت اطلاع از قیمت بتن ریزی کف ، افزودنی های بتن ، ژل میکروسیلیس بتن ، پودر ضد سایش بتن ، الیاف پروپیلن ، روان کننده بتن و سایر مواد مرتبط با اجرای بتن با ما تماس بگیرید .
میتوانید پروژه های ما را در صفحه ویدئو ها و همچنین در آپارات مشاهده کنید .
2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
با سلام . متن خوبی بود فقط کاش در مورد افزودنی های بتن هم مطلب کاملتری قرار بدید
با سلام . از این صفحه دیدن کنید
افزودنی های بتن